Elinstallation Vanersborg

Elinstallation Vänersborg: elektriker utan väntan

Kontakta oss direkt när du behöver assistans med säkra elinstallationer i Vänersborg.

Vi slösar inte din tid på onödig väntan; vi schemalägger ditt arbete enligt din kalender. Ofta kan vi genomföra projektet redan samma vecka!

Vi tar hand om alla sorters elinstallationer, inklusive din belysning, moderniserar din elcentral, och installerar laddningsstationer för elbilar med mera. Vårt team av auktoriserade elektriker står till din tjänst för alla typer av elinstallationer i Vänersborg: vardagliga elarbeten och omfattande lösningar för renoveringar eller nybyggnationer.

Alltid säkra elinstallationer i Vänersborg

På kort varsel och utan onödig väntetid tar vi hand om alla former av elinstallationer i Vänersborg. Samtliga arbeten utförs med full behörighet av våra elektriker. Snabbhet och säkerhet utmärker oss som din lokala elektrikerfirma, och dessa värden ligger till grund för vårt viktigaste kärnvärde: service.

Vårt löfte till dig som kund: Personlig service och högkvalitativa elinstallationer i Vänersborg till rimliga priser, utförda av kompetenta yrkesmän.

Elinstallationer som kräver en behörig elektriker?

Det är av yttersta vikt att vara försiktig med att försöka genomföra elarbeten själv. Du har alltid personligt ansvar för elinstallationer i Vänersborg som du utför på egen hand. Förvånansvärt många elinstallationer kräver auktoriserad elektriker för att vara både säkra och för att ditt försäkringsbolag ska godkänna dem. Att ta risker med elarbeten är olagligt och potentiellt livsfarligt. Som rådgivande elektriker påminner vi våra kunder ofta om vilka elarbeten som absolut inte bör utföras på egen hand. Exempel på sådana uppdrag inkluderar installation av utomhusbelysning om du inte är auktoriserad. Andra exempel är fasta elinstallationer, installation av golvvärme, byte av ojordade vägguttag till jordade alternativ samt nedgrävning av elkablar. Kontakta oss så tar vi hand om det snabbt och levererar endast säkra elinstallationer i Vänersborg. Dessutom erbjuder vi trygg rådgivning inför dina projekt.

Vår service inkluderar:

 • Elinstallationer i Vänersborg utförda av lokala elektriker
 • Alltid behöriga elektriker
 • Tidsbokning för elinstallationer i Vänersborg som anpassas efter dina tider och behov
 • Elinstallationer i Vänersborg till överenskommet pris
 • Eljour dygnet runt
 • Möjlighet till rotavdrag för elinstallationer i Vänersborg

Vanliga frågor

Kan jag boka om en redan bokad tid?

Ja, självklart! Du kan ändra eller avboka din tid senast 24 timmar innan ditt bokade besök.

Hur lång betalningstid har ni?

Alla våra fakturor ställs ut på 15 dagar.

Måste jag vara hemma när ni utför installationen?

Vi rekommenderar att du är hemma när vi drar igång arbetet så att en avstämning kan utföras. Vid mindre och enklare jobb kan vi dock ofta hantera arbetet utan att du är på plats.

Vad händer om jag inte får ROT avdraget beviljat?

Om det skulle vara så att Skatteverket inte godkänner fakturerar vi vidare det beloppet till dig som kund.

Är alla elektriker behöriga?

Ja, alla fristående elektriker som jobbar under TEAM elektriker är behöriga. Utöver det är de noga utvalda och är elektriker som jobbar länge lokalt i Vänersborg.

Faktura från IP i Sverige AB - Varför?

IP i Sverige AB är det företag som hjälper oss med allt administrativt arbete. Dom svarar i telefon åt oss, sköter våra kalendrar och även vår fakturering.

Därför är det helt korrekt om du fått en faktura från IP i Sverige AB när du anlitat oss.

I vilka områden jobbar ni?

Vi jobbar i hela Vänersborg!

Styrkan i att vi är ett team av flera olika fristående elektriker är att vi nästan alltid har en lokal elektriker nära dig som kund.

Vilka är TEAM elektriker?

Vi är ett team av fristående elfirmor och elektriker i Vänersborg som tillsammans gått ihop och startat elektrikergoteborg.se och TEAM elektriker.

Genom att sköta ordermottagning, marknadsföring, kundtjänst och andra administrativa tjänster tillsammans genom TEAM elektriker kan vi fokusera på det vi är bäst på, att utföra elinstallationer.

Så när du anlitar oss får du alltid en lokal elektriker som har goda referenser, lång erfarenhet och som kan den lokala marknaden i Vänersborg.

Kan jag använda ROT avdraget?

Ja, självklart! Här kan du läsa mer om vilka typer av arbeten som är godkända för rotavdrag.

Boka elinstallation i Vänersborg

ENKELT ATT BOKA EN ELEKTRIKER:

 1. Ring oss på 0521-57 18 00 eller fyll i kontaktformuläret.  
 2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.  
 3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.  
 4. En lokal elektriker utför arbetet.  
 5. Du får faktura på arbetet. 

Ett modernt team av lokala elektriker!

Det bästa av två världar! Den lokala hantverkaren med det stora kunnandet och det moderna företaget för att erbjuda en smidig kundresa.

Bokad elinstallation i Vänersborg – samma vecka

Alltid snabb bokning av elinstallation i Vänersborg; vanligtvis inom några dagar. En tjänst som vi har möjliggjort genom att dra nytta av vår bakgrund som dedikerad eljour. Vi har utökat våra ambitioner för snabb service även till planerade elinstallationer.

100 % auktoriserade elinstallationer i Vänersborg

Vi är ett certifierat elföretag, auktoriserat av Elsäkerhetsverket. Vi kompromissar aldrig när det gäller kvaliteten på de elinstallationer vi genomför i ditt hem i Vänersborg. Som en extra förmån är vi också snabba!

Vi är en lokal och erfaren elektrikerfirma i Vänersborg som erbjuder tjänster inom en mängd olika typer av elinstallationer. Vi har omfattande erfarenhet och bred kompetens inom området och har slutfört ett stort antal varierande elprojekt för både enskilda kunder, företag och bostadsrättsföreningar.

Vi är kompetenta och auktoriserade elektriker med den nödvändiga utbildningen och erfarenheten som krävs för att utföra olika slags elarbeten på ett säkert och professionellt sätt. Vi upprätthåller en utmärkt kommunikation med våra kunder och strävar alltid efter att leverera högkvalitativt arbete.

Säkra elinstallationer med TEAM Vänersborg

När du anlitar oss för dina elinstallationer kan du förlita dig på att vi är kompetenta, pålitliga och flexibla. Vi har hög tillgänglighet och kan oftast schemalägga ditt jobb inom en vecka. Vi erbjuder tydliga tidsscheman och klara priser, så att du vet vad du kan förvänta dig.

Vi har specialiserat oss på alla former av elinstallationer och kan hjälpa dig med allt från att installera en ny strömbrytare eller eluttag till att byta ut befintlig belysning eller implementera smarta hemsystem. Vi kan även assistera med större projekt, såsom elinstallation i nybyggda hus eller ombyggda kontor. Oavsett vilken typ av elarbete du behöver hjälp med, är vi här för att stötta dig!

Om du bor i Vänersborg och behöver assistans med elinstallationer, tveka inte att kontakta oss för mer information och för att planera ett möte. Vi ser fram emot att höra från dig!